Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Anna - 15 mars 2011 13:20

Är nu inne på min andra dag med VLCD igen, och måste säga att det går över förväntan bra. Har svaga minnen från förra gången att jag var svag och lite snurrig, men har inte kännt något sådant ännu. Visserligen har jag inte gjort så mycket ansträngande saker,men känns som att jag oroade mig inför detta i onödan. Å andra sidan vet man ju att suget kommer orentligt först efter ett par dagar, när detta har blivit tråkigt. Lite småhungrig var jag igår kväll, men botade det så gott jag kunde med sockerfria halstabletter och vatten. Tack för peppen Sussie och Sandra!


Ska försöka komma iväg på zumba ikväll. hade ställt in boxen igår eftersom jag inte trodde jag skulle ha så mcket energi första dagen på pulver. Som alla vet så måste man ju ändå röra på sig även om man äter lite kalorier. Hade planerat in zumba imorgon kväll men verkar som att jag får hoppa in o jobba istället, hade hellre dansat zumba även om det är skönt med lite cash. 


Sitter nu och dricker den nya VLCD-shaken blåbär/vanilj. Lite skum smak, men inte så illa som jag hade trott. Mamma varnade mig för den, men jag tyckte den var ganska okej. Har ju haft svårt för de andra fördiga shakesen, men det kanske är för att de är så tjocka i konsistensen. Den här är ganska tunn och rinnig, lite som minimjölk i konsistensen. Nedan kan ni se vad jag laddade upp med när jag gick förbi Itrim på vägen hem från bibblan igår. Hade typ helt tomt i skåpet.


  


Ovido - Quiz & Flashcards