Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Anna - 21 juni 2010 20:43

Nästan 23 kg nu, det går undan nu! kunde inte hålla mig till onsdagen utan var tvungen att väga mig ikväll när jag var in o tränade, kunde inte tro mina ögon när vågen stannade på 86,7 kg, hela 2,2 kg till sedan förra veckan som har ramlat av, helt otroligt!  Speciellt efter denna fyllehelg.


Måste bero på att jag har börjat jobba nu och har jobbat ganska mycket så man springer runt och stressar hela tiden istället för att sitta still framför en dator o plugga. den vardagliga motionen spelar nog in. Visserligen var det kanske ett kg mindre i muskler när jag nte har hunnit träna så mycket, men det där kan ju växla och bero på vilken impedance man har.


Var på födelsedagsmiddag när  min kompis pojkvän fyllde år, vi var väl 8 st som var ute. Käkade en ceasarsallad med potatis i, sedan blev det en halv flaska vin till middagen. Efteråt gick vi hem till en av de som var med och drack drinkar, fick nog i mig 3 st minst innan vi knatade ut till Saluhallen och dansade loss. Där blev det ytterligare några drinkar, minns inte hur många, innan vi fick hem till min kompis när klubben stängde och körde lite efterfest till kl 6 på morgonen.


 


Jag och killen tog en taxi hem vid kvart över 6 på morgonen med solglasögonen på, ramlade in i lägenheten o tryckte i oss frukost innan vi ramlade i säng kl 7 på morgonen och sov till 11 när jag tog mig upp för att ta ännu en bars. Sedan låg vi bara hemma framför TV:n o var bakis hela dan, dock blev det ingen bakispizza den här gången utan en hederlig kycklingsallad som vanligt. Kändes skumt. Men nyttigt efter all alkohol kvällen innan. även om jag saknade den där pizzan och chipsen på det, men no no more.


Imorgon blir det till att packa inför flytten hela dagen och kanske sola lite med min kompis som ska komma över o hjälpa mig. sedan blir det utgång igen, men ska inte dricka lika mycket som sist.




Ovido - Quiz & Flashcards