Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Anna - 28 maj 2010 16:29

Livet rullar på. Har suttit hela dagen idag på stadsbibblan i stockholm och skrivit på en analys till grupparbetet, och måste skriva klart den snart så jag kan mysa av resten av min födelsedag. Idag tog jag med mig en luchlåda av det jag lagade till mat igår. Det blev blomkålsmos gjord på blomkål med lätt cremefraiche med paprika och cilismak, ugnsgrillad kyckling med grillkrydda på, ugnsgrillad paprika och småbladssallad som jag åt kall eftersom det inte fanns nån mikro på bibblan. Är faktiskt förvånad av att jag tyckte det blev så gott, och vem kunde ana att jag skulle käka grönsaker och sallad en dag, inte jag i alla fall! Känns skönt att veta att jag faktiskt kan äta vissa grönsaker och göra en egen version av kycklingsallad som funkar för mig och ta med mig mat så jag vet och kan kontrollera vad jag äter. Me like!


Idag fyller jag 26 som sagt. Vaknade på morgonen och åt en mysig frukost med min mamma, pappa hade redan stuckit till jobbet när jag kom ur duschen. Sedan fick jag en klocka i present eftersom jag hade nämnt att jag ville ha en nån gång för länge sedan. Hade inte förväntat mig några presenter eftersom jag hade sagt att dte inte behövdes i och med att de har hjälpt mig med  pengar till insatsen på lägenheten.


Snart kommer killen till Stockholm och ska bjuda ut mig på restaurang. Han ville inte tala om vart utan har sagt att det är en överraskning, bara att jag måste klä upp mig lite, ska bli spännande att se vart han tar mig. Jag har bestämt at jag faktiskt får njuta lite idag då jag fyller år, men kommer självklart tänka efter lite på mängderna och vilken mat jag beställer in. Vi får se hur det går...


Nej nu måste jag skriva klart min analys så det blir nån födelsedagsmiddag! Trevlig helg !

Ovido - Quiz & Flashcards