Alla inlägg den 8 april 2010

Av Anna - 8 april 2010 17:59

Idag promenerade jag faktiskt till skolan, tog mig 30 minuter och 3400 steg, hade faktiskt trott att det skulle bli fler steg än så för 30 min promenad, men alla bäckar små som man brukar säga.... dessutom tror jag inte att stegräknaren alltid stämmer....


Morgonen ägnades åt att ringa banken och fråga vart mitt lånelöfte är så vi kan börja leta lägenheter igen, o fick veta att det hade skickats till fel kontor och inte blivit behandlat ännu trots att jag angav namn på min kontaktperson på ansökan, irriterande, men nu skulle de skicka den till henne så hoppas vi får ett lånelöfte snart. Sedan har jag suttit mig igenom 4 timmar lektion idag och lyckats få lite rätsida på vad jag kan skriva att jag vill göra när jag söker praktik. Ska skriva ihop det ikväll eller imorgon bitti och skicka det till företaget, börjar bli lite bråttom att få iväg det nu så jag får nån praktikplats till nästa termin och slipper plugga nån tråkig kurs istället. Är sjukt skoltrött vid det här laget.


Dessutom har jag varit ashungrig i eftermiddag, vet inte men känns som jag är hungrigare på LCD än vad jag var på VLCD, kanske inbillar mig. morgnarna går bra men på eftermiddagrna blir jag jättehungrig. Har precis kastat i mig morotssoppan och längtar redan efter min chokladbar som det är 3 timmar kvar tills jag ska äta.


Nu ska jag hem till syrran och hennes familj och umgås lite. Borde egentligen plugga eller skriva min ansökan men sprar det till natten eller imorgon bitti.

Ovido - Quiz & Flashcards