Alla inlägg den 22 april 2010

Av Anna - 22 april 2010 20:53

Passade självklart på att väga mig när jag var och tränade idag, ytterligare 1,4 kg sedan förra tisdagen, det innebär en total viktminskning på 13,9 kg vilket för mig är lika med 14 kg! 14 kg på 8 veckor, det är inte dåligt. Idag är jag glad    som ni kanske förstår. även 1 cm till i midjan vilket innebär -12 cm i midjan under samma tid. Känns verkligen nu när mina nyare tajta jeans som jag tvingade på mig för ett par veckor sedan är för lösa och glider ner nu för tiden.


Speciellt glad är jag eftersom jag varit sjuk och inte haft tid eller ork att ta mig till gymmet på över en vecka, så det är strålande resultat i mina ögon. Sometimes life feels good.

Av Anna - 22 april 2010 12:35

Helt sjukt, är faktiskt inne på min nionde vecka nu. Trodde aldrig att jag skulle klara av att käka bara ersättning i 2 månader, men nu har jag faktiskt gjort det. Inte för att det inte har varit jobbigt emellanåt, ibland har man bara viljat lägga sig ner på golvet och skrika som ett litet barn när suget efter nåt gott kom. Men i det stora hela har det faktiskt varit enkelt.


Jag tror det underlättar att inte kunna äta nån vanlig mat alls, allt blir liksom förbudet och då är ingenting tillåtet så man kan inte fuska med att "unna" sig en massa saker. I alla fall tror jag att det är så det funkar för mig. Däremot kanske jag hade gått ner fortare i vikt om jag bara ätit 4 måltider per dag istället för 5, men å andra sidan gör det det hela lättare att hålla, att jag har min chokladshake att trycka i mig vid 9 på kvällen. Då går jag inte lika hungrig på dan som kanske en del andra verkar göra. Men visst, ibland är jag svinhungrig, det går oftast i vågar. inte hungrig i ett par dar, jättehungrig andra dar.


Sitter och tentapluggar nu. Man saknar ju att kunna trycka i sig pistagenötter, godis eller chips medan man kör all-nighters. Dock upplever jag mig generellt mer fokuserad och alertare än jag var innan dieten så jag "behöver" inte de extra kickarna på samma sätt. Och om det är så att jag sitter uppe till 5 på morgonen så får jag unna mig en extra chokladbar så att jag orkar.


Idag ska jag ta mig till gymmet och träna. Har ju kännt mig sjuk i en vecka och haft jättemycket i skolan och pendlat med jobb så har inte kännt att jag haft tid. Ska bli bättre på att prioritera, men när man har så varierande arbetsbelastning som man har som student så kommer man tyvärr in i dygnsrytmer där man som jag gjorde igår, känner sig tvungen att sitta från 8-20 i skolan och köra 12-timmarspass med plugg. Då funkar inte itrims öppettider. Man kan ibland önska att de hade mer generösa öppettider. Igår kompenserade jag detta med att promenera till skolan så att jag i alla fall fick in 30 min promenad så det blev nån slags motion.


Den här låten går på repeat i mitt huvud, älskar den.


Ovido - Quiz & Flashcards