Alla inlägg den 10 april 2010

Av Anna - 10 april 2010 15:31

Stressade ner till gymmet o körde 3 varv efter skolan igår kväll, kändes skönt att ha gjort nåt inför helgen. Dagens motion består ju endast av att man har promenerat fram och tillbaks till ICA för att killen måste ha nåt "gott" till fotbollsmatchen han ska se på ikväll. Ja, han är en riktig fotbollsnörd som följer alla utländska ligor, och ikväll är det tydligen supermatchen "el clasico" mellan Barcelona och real Madrid.

Vanligtvis har jag förbjudit honom att äta gott framför mig, saker som chips och godis, eftersom det gör det svårare för mig. Mycket klagande har det varit, men han har faktiskt accepterat det för min skull. Dock gav jag med mig ikväll, han får äta  snacks, men inte chips eftersom det är min svaghet. Istället blev det jordnötsringar, som inte direkt är någon favorit för mig och det då inte blir så svårt att hålla sig.

Har laddat upp med coca cola light och sockerfria viktväktargodisar så man har nåt om suget sätter in. Dessutom ställde jag villkoret att jag skulle få smaka 1 jordnötsring om jag var sugen för att han skulle få köpa det. Och eftersom han är en slavdrivare så vet jag att han inte skulle tillåta mig att äta mer än den enda jordnötsringen vi har kompromissat om. Vi får se hur det går....


              startvikt                                                        efter 6 veckor


     

Ovido - Quiz & Flashcards