Alla inlägg den 17 april 2010

Av Anna - 17 april 2010 10:36

Har varit lite förkyld den här veckan, och hängt i skolan till sent hela veckan, därför har det inte blivit nån mer träning sedan i tisdags. Ska ta tag idet imorgon på söndag kanske, men vi får se, beror på om jag känner friskare än nu. problemet är att jag även måste ladda upp bars eftersom de tar slut snart.


Har precis druckit en latte gjord på minimjölk och nyköpt espresso från min egen moccabryggare, mmmm.. thank god att man får dricka minimjölk till kaffet.


Kommer bli en stressig vecka. Mina föräldrar sitter fast i Tunisien, vem vet hur länge med den här askan från Eyafjallajökull (kan de inte hitta på lite coolare namn på vulkaner?) så nu måste jag kanske köra ner till Sthlm redan imorgon och hälsa på min mormor så hon inte blir orolig att ingen hälsat på henne i helgen. Dessutom har jag som sagt ett ton av artiklar och annan litteratur att läsa inför tenta och inlämningar, och så ska jag jobba extra på måndag och tisdag i Sthlm.


Blev ett tråkigt inlägg idag, men helst av allt vill jag bara dra ett täcke över mig och drömma mig bort till en sandstrand. ska festa till på en coca cola liht senare idag så kanske det känns bättre.

Ovido - Quiz & Flashcards