Alla inlägg den 18 april 2010

Av Anna - 18 april 2010 15:35

Gjorde ketostest nyss, befiner mig tydligen inte längre i ketosfas, hur fan hände det? jag har ju käkat som jag ska, kanske druckit för mycket minimjölk till kaffet eller ätit för många sockerfria halstabletter, jag vet inte men tydligen är jag inte längre i det mer fettbrännande stadiet. What the fuck?  Jävligt irriterande, och jag som inte hinner till itrim förrän på onsdag igen så jag kan fråga min coach om det hela.


Jag käkar ju 3*150 + 2*200 =  850 kalorier /dag + 100-200 kcal i minimjölk per dag så borde alltså ligga runt 1000 kalorier per dag. Min coach sa att jag ska ligga mellan 800-1200 kcal/dag nu, och jag borde i alla fall inte gå över 1200 med det jag käkar och dricker. Fattar ingenting. Är det här skälet till att jag har varit så trött och hängig, samt hungrig senaste veckorna? kanske ska gå tillbaks till bara VLCD närmaste tiden, I don´t know........

Av Anna - 18 april 2010 14:19

Skrev ju att jag skulle träna idag, men det kommer inte hända. Eftersom jag är puckad så satt jag uppe för länge inatt, fastnade i nån dålig film som följdes av nästa. Helt plötsligt var klockan halv fem... och jag som skulle sova tidigt så jag gick upp tidigt. Istället blev det en sen frukost idag vid 11 när min kille kom in och körde upp mig så att jag inte misskötte matschemat helt.  


Jag hade ju egentligen planerat att jag skulle komma igång med att skriva min inlämningsuppgift redan vid 10 imorse, istället hann klockan bli 14, eftersom jag måste skjuta upp allt så länge som möjligt. Önskar jag kunde vara en person som bara vaknar och sätter igång med jobbiga saker på en gång. men eftersom jag är som jag är måste jag alltid skjuta upp allt till sista stund efter att ha haft ångest hela dagen att jag ska göra nåt.


Dessutom är jag inte helt frisk ännu, så blir nog ingen träning förrän på onsdag när jag kommer tillbaks till Uppsala från att ha jobbat i Stockholm. Vågen /midjemåttet komer nog stå still när jag ska väga mig på onsdag igen, kanske ska fuskkolla hos mina föräldrar ikväll. Å andra sidan diffar den ju från vågen på Itrim så är nog ingen idé. Det är nog en bra grej att inte ha våg hemma för mig, jag märker det när jag är hos mina föräldrar då måste jag väga mig typ4 ggr om dagen bara för att. Varför? man hoppas väl på nåt mirakel som ska chocka en med 5 kg minus, men så är det ju inte och det är väl lika bra att inse det.


Undrar hur länge mina föräldrar kommer att sitta fast i Tunisien, de skulle ju ha kommit hem i lördags, men som det ser ut lär det väl dröja en vecka om man utgår från tidningarna. Därför ska jag köra ner idag och hälsa på mormor så hon inte blir orolig, eftersom hon inte hör telefonen längre så är det bäst att svänga förbi och prata med henne.


 


Och eftersom jag typ har slut på mina bars måste jag även förbi ett Itrim center, tur att det ligger ett vid centralen som jag kan springa till på lunchen imorgon. då får jag även chansen att spana in hur det ser ut på andra center än mitt.


 Ikväll ser jag fram emot "Livet på Lärkevej", en störd dansk serie som är riktigt bra. Slutar alltid med att jag försöker fejka danska resten av kvällen  


Ovido - Quiz & Flashcards