Alla inlägg den 14 april 2010

Av Anna - 14 april 2010 21:39

Bara 5 veckor kvar nu på pulver, e så skönt när man kan räkna ner nu, även om man kommer leva på diet ett tag till, eller ja, egentligen typ hela livet om man tänker efter. det hela ska ju vara en långsiktig förändring där nyttig mat och motion blir en del av vardagen. Tror inte att det kommer vara så svårt, men jag är ju livrädd för när man börjar äta igen att man inte kommer kunna hålla det man har gått ner. Fast jag hoppas att man nu har vetskapen om hur man förhindrar det hela när det väl händer att vågen visar uppåt igen...


Stressig dag idag. Började morgonen med att ringa banken, tydligen hade min låneansökan hamnat på villovägar så fick skicka in en ny ikväll. Sedan var det bara att ta sig i kragen och skriva klart inlämninguppgiften till morgondagens  seminare om skillnaden mellan kommunikationskonsulter och PR konsulter som jag satt uppe o läste artiklar till hela natten.


Efter det var det att stressa till skolan och diskutera med syon om hur jag ska göra nästa termin om jag inte får en praktikplats, vad jag kan läsa i min examen. Häll på att somna under en tråkig föreläsning om affärssystem, har ju läst en kurs i det redan så visste allt som togs upp på föreläsningen. Dessutom var föreläsaren tråkig och såg ut som flodhästen Doris i Madagascar. Hon var inte tjock, men det var ansiktet som påminde om det (jag brukar se djur i allas ansikten) och så hade hon nån gräslig blommig lila kjol med polojumper och gympaskor.


Sedan ner på gruppmöte, vägde mig igår så skippade det idag, men vi pratade en del om vikten av att äta regelbundet och hur man kan tänka när man äter mat sen, inte skippa mellanmålen! kommer bli det svåraste för mig sen tror jag, eller kanske inte. man har ju vant sig att äta ofta vid det här laget.


Klämde även in en chokladshake med te hos en gammal kompis som jag inte träffat på länge. det var mysigt. Var inbjuden på en vinprovning med studentföreningen för masterprogrammet, men skippade den för kändes jobbigt att sitta och inte dricka olika viner när alla andra kommer bli stupfulla ikväll.


Ikväll ska jag njuta av TV:n, e ensam hemma då killen passar på att bo i Sthlm när mina föräldrar är bortresta. Måste upp tidigt imorgon och öppna böckerna till min andra kurs som jag inte har gjort ännu. Har ju tenta om 2 veckor,börjar känna mig lagom stressad vid det här laget... först måste jag bara fixa med studieansökan inför nästa termin...


Sov gott!

Ovido - Quiz & Flashcards