Alla inlägg den 25 april 2010

Av Anna - 25 april 2010 17:23

Söndag, men inte är man ledig för det!


Har pluggat på förmiddagen, sedan hjälpte jag killen forsla ner sin trasiga cykel på stan så han kan gå förbi en cykelverkstad i veckan med den. Studentstaden var ju så smarta när de röjde snö från taken och begravde våra cyklar i snön för att sedan packa snön med grävskopa. Så killen har använt min cykel sedan dess för att ta sig till stationen, o jag har promenerat eller tagit bilen istället. Snart får jag tillbaks min cykel! Fotona nedan är killen med den inpackade cykeln, Tog oss en timme att gräva fram den när det var -15 grader ute och isig packad snö (han vill dock inte ståta med ansiktet så det har jag tvingats redigera)


 


Sedan blev det en snabb runda på stan, köpte ett nytt skärp eftersom det gamla blivit för stort nu. Lyxproblem, men det är ju skänt om byxorna kan sitta kvar uppe och inte åker ner hela tiden.


Avslutade det hela med att ta en sväng på gymet, körde lite extra benpress och situps, känns skönt att man klämde in träning idag. Passade även på att smaka den färdiga chokladshaken men blev illamående av den, not for me.  Kommer fortsätta köra på de man blandar själv, de är så mycket godare. 


Nu e det dags att fortsätta plugga, får se om det blir nåt mys framför TV:n ikväll eller om det blir tentaplugg all night long.

Ovido - Quiz & Flashcards