Alla inlägg den 13 april 2010

Av Anna - 13 april 2010 17:54

Sommarkänslor!


Idag gjorde jag cykelpremiär, det var så mysigt att cykla till skolan i det fina vädret med sol och värme (förutom allt grus man fick i ögonen från blåsten)


Sedan promenerade jag ner på stan med en klaskompis, och tog mig till gymmet för mitt individuella samtal. Karin, min coach, sa att jag verkade jätepigg och verkade må jättebra (vilket stämmer) och så diskuterade vi hur det skulle gå när jag började med mat igen.


Jag har som sagt bestämt mig för att köra 12 veckor totalt på pulver, vilket innebär att det är 5 veckor kvar (14 maj e datumet så blir min sista dag på enbart pulver). Sedan blir det upptrappning en vecka innan jag kommer fortsätta med varierat, dvs 2 mål vanlig mat om dagen + 3 ersättningsmåltider tills jag har gått ner till målvikten på 80 kg, kanske blir 78 eftersom man går upp 2 kg sedan när man  börjar äta bara vanlig mat, vi får se.


Hade bara gått ner 1 kg sedan förra onsdagen, men 2 cm till i midjan ! jag e glad ändå eftersom det fortfarande händer nåt och det känns allt mer på kläderna att man har gått ner 12 kg nu.  måste köpa nytt skärp och nya träningskläder, börjar nästan tappa mina kläder när jag står och hoppar på brädan på gymmet. för att inte tala om nya bh:ar.... but it´s for a good cause!


Tycker synd om folk som är normalviktiga, men vill bli anorektiska. Råkade klicka in mig på en blogg nyss där en ung tjej vill gå ner 20 kg, från 65 till 45 (hon är 1,65 cm lång) och äter 400 kalorier om dagen. sorgligt. Hon vill kunna komma i kläder i storlek 32 (size zero). Jag blir bara så ledsen när jag ser sånt, inte öf r min skull, men för hennes, att hon inte inser att det är sjukligt faktiskt.


Min viktminskning är inte för att bli jättesmal, utan för att bli hälsosam eftersom jag innan jag började med Itrim sorgligt nog hade BMI på svår fetma, 36. förhoppningen är att jag ska komma ner till normalviktigt BMI om några månader. jag vill faktiskt kunna få barn i framtiden, och  leva länge nog för att ta hand om dem, även om det är många år kvar tills dess. har inga planer på det de närmaste åren, don´t worry.



Ovido - Quiz & Flashcards